Eficientizarea sistemului solar termic cu ajutorul grupului de pompare.

Capture

Grup pompare ZPS 18-01 este o unitate ce stabileste un nou standard pe piata in ceea ce priveste monitorizarea si functionarea sistemului de masurare si performantele de incalzire. Debitmetrul electronic este primul de acest gen pe piata si permite o citire precisa a ratei instantanee de curgere a fluidului de transfer, masurarea sicitirea performantei termice a unui colector solar si diagnosticul rapid.

Acest produs integreaza functiile de asigurare a fluxului de transfer de caldura in sistemul de incalzire solara, protejeaza functionarea sistemului, ofera control bazat pe un regulator electronic integrat G422-P07. Unitatea este proiectata pentru utilizarea in sisteme cu colectoare solare plane sau vidate cu un debit necesar de pana la 18L/min.
Caracteristici tehnice:
1. un design compact, integrând toate componentele într-o carcasă de polipropilenă , care servește de asemenea ca izolație termică
2. măsurarea electronica a debitului , folosind un debitmetru G – 916
3. separatorul de aer de mare volum oferă o aerare rapidă și eficientă a sistemului (confirmată prin teste )
4. rezistența la curgere scăzută a unității în ansamblu ( confirmată prin teste ) este semnificativ mai mică decât cea la dispozitive standard de acest tip.
5. funcționalitate și instalarea ușoară a unității , care să permită evacuarea completă a sistemului printr-un robinet de golire încorporat si situat la cel mai de jos punct al unității și a sistemului ce contine
6. de două supape de evacuare ce permit atât de umplerea cat și golirea sistemului.

Created theme by EnergyStudio Agency | © 2021 All rights reserved!